Nieuws

Graffiti-schildering in de kantine van Ferross
11-01-2019
We zijn trots op onze nieuwe aanwinst in de kantine van Ferross Staalbouw! Een originele graffiti-wandschildering siert nu de voorheen saaie witte muur over een totale oppervlakte van 13 x 3 meter. De schildering is een creatieve uitwerking van ons logo. Deze geweldige creatieve uitspatting is bedacht en uitgewerkt door: Pieter Poorts van Pieter Poorts Graffiti Art.


 
Ferross Staalbouw beschikt over een AED
07-12-2018
Onze betrokken BHV'ers hebben ervoor gezorgd dat er sinds kort een AED (automatische externe defibrillator) in ons bedrijf aanwezig is. Directie en medewerkers hebben het initiatief van harte gesteund en zijn er blij mee.
 
Bij een hartstilstand is namelijk binnen 6 minuten een AED nodig. Je kunt hiermee de eerste hulp verlenen bij een hartstilstand door reanimatie. Door middel van een elektrische schok van een AED krijgt het normale hartritme de kans om de controle terug over te nemen. Onze BHV’ers zijn bevoegd en bekwaam om te reanimeren. In geval van nood mag iedereen de AED gebruiken.

Kerstsluiting 24 december tot en met 4 januari
06-12-2018
Ferross Staalbouw is in de Kerstvakantie twee weken gesloten: week 52 en week 1. We genieten dan van de welverdiende vakantie. Via deze weg wensen wij u fijne dagen toe en een goed uiteinde. Vanaf maandag 7 januari 2019 staan wij graag weer voor u klaar.
Staalconstructie voor Ayal Kaas Zaandam
08-11-2018
In opdracht van Bouwbedrijf J.G. Timmer is Ferross Staalbouw begin november gestart met het installeren van een staalconstructie voor het nieuwe bedrijfspand van Ayal Kaas in Zaandam, waarin 250 ton staal verwerkt wordt. Ayal Kaas is gespecialiseerd in het snijden, raspen en verpakken van kaas. Het bedrijf levert aan supermarktketens, groothandels en horeca in heel Europa. Op deze nieuwe locatie komen 3 productielijnen voor gesneden kaas en een lijn voor geraspte kaas. In het pand worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieu en duurzaamheid toegepast om energie te besparen en uitstoot te beperken. 
Laatste staal voor Frencken College Oosterhout
02-07-2018
Voor project Frencken College zijn de laatste stalen onderdelen uitgeleverd: dakliggers voor de gymzaal met een lengte van 25,5 meter. Na levering zijn de balken direct door onze klant zelf gemonteerd. In totaal leverden we voor de nieuwbouw van de school 115 ton staal. Knap werk en een mooi project!

 
Pagina: 1 van 5