Nieuws

Lasser Joris behaalt diploma niveau 4
14-02-2020
Joris is een van onze lassers. Kort geleden heeft hij zijn diploma voor niveau 4 ontvangen. De lasopleiding heeft hij naast zijn werk gedaan. We zijn supertrots op hem. Bij Ferross zijn er diverse opleidingsmogelijkheden voor verschillende functies. Ben jij nieuwsgierig naar die mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op! Onze HR-adviseur Madelon van Casteren vertelt je hier graag iets meer over.  
Ferross op Talentenbeurs Oss op 1 oktober 2019
30-09-2019
Op dinsdag 1 oktober neemt Ferross Staalbouw deel aan de állereerste editie van de Talentenbeurs in Oss, samen met 75 andere regionale bedrijven. Overdag komen er meer dan 2000 scholieren en studenten. In de avond zijn werkzoekenden van álle leeftijden en opleidingsniveaus welkom! Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis. Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan of stage in de regio? Kom dan op 1 oktober tussen 19.00-21.00 uur naar de Rusheuvel is Oss. We zien je graag tegemoet! Wij zoeken nieuwe collega’s: mannen en vrouwen van staal en echte doorpakkers!

 
Ferross sponsort Liberation Obstacle Run Oss
09-09-2019
Ferross Staalbouw sponsort dit jaar de Liberation Obstacle Run in Oss. Deze run vindt plaats tussen 13 en 17 september voor mensen met een beperking, sportliefhebbers, gezinnen en scholieren. Het evenement staat in het teken van de bevrijding in Oss, dit jaar 75 jaar geleden. Ferross heeft Tsjechische egels geproduceerd en geleverd als hindernis voor het parcours, dat in totaal uit ca. 40 hindernissen bestaat. De run vindt plaats op het terrein aan de Geffense Plas in Oss en bestaat uit 5,5 of 10 kilometer, de Family Run is 3,5 km. We wensen de organisatie en deelnemers veel plezier toe bij dit evenement.

 
In Memoriam - Uldis Vecbralis
27-06-2019
Het bericht dat onze collega Uldis Vecbralis op 55 jarige leeftijd is overleden heeft ons diep geraakt.
Uldis was werkzaam als samensteller en verstond zijn vak als geen ander. Daarnaast vervulde hij de rol als bedrijfsfotograaf bij elke feestelijke gelegenheid binnen onze organisatie. Wij hebben hem leren kennen als iemand die zeer betrokken was en zullen zijn warme persoonlijkheid en enthousiasme zeker missen.

We wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte.


 
50 jaar dienstverband Pieter van der Heijden
28-05-2019
Vandaag is onze collega Pieter van der Heijden (montageleider) 50 jaar werkzaam bij Ferross Staalbouw. Onze trouwe en loyale collega heeft vandaag ook zijn laatste werkdag. Per 1 september gaat hij met pensioen en maakt tot die tijd zijn snipperdagen op. Het is hem van harte gegund! Een collega met een halve eeuw dienstverband verdient natuurlijk een bijzondere afscheid: dat vieren we in augustus met een receptie. We feliciteren Pieter met zijn jubileum en bedanken hem voor een plezierige en kundige samenwerking. We wensen hem alle goeds toe!
Pagina: 1 van 7