Nieuws

Staal voor RIVM en CBG
03-07-2020
Voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) wordt nieuwe huisvesting gebouwd op het Utrecht Science Park. Ferross leverde in opdracht van Byldis de stalen onderdelen voor het casco van de glazen toren van 18 verdiepingen en het SL/HIC gebouw. In totaal hebben we 220 ton staal geleverd: SFB-liggers, de consoles en ondersteuningen van de interne balkons. En dat alles Just-in-time voor de eerste t/m de 15de verdieping.

Nieuwe dakconstructie en zonnepanelen
24-06-2020
De komende weken zijn we druk met het vervangen van de dakconstructie op onze bedrijfshallen. Aansluitend wordt het dak voorzien van betere isolatie. Als dat gereed is plaatsen we 3500 zonnepanelen. Deze panelen gaan ervoor zorgen dat Ferross geheel zelfvoorzienend zal zijn.
Ferross heeft volop werk tijdens Coronacrisis
30-04-2020
Ondanks het coronavirus hebben wij nog volop werk en kunnen wij nog leveren volgens opdracht. Natuurlijk hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Ons personeel doet dat met enorme inzet en toewijding. Daar zijn we trots op! 

 
LED verlichting in de bedrijfshallen
19-02-2020
Bij Ferross richten wij onze activiteiten bewust op de belangen van mens, milieu en maatschappij. We investeren in de toepassing van duurzame materialen, het verminderen van afval en een zo laag mogelijk energieverbruik. Daarom hebben wij recentelijk onze bedrijfshallen laten voorzien van LED verlichting. De opdracht is uitgevoerd door LED Solutions Holland. Wij zijn klaar voor de toekomst.
Lasser Joris behaalt diploma niveau 4
14-02-2020
Joris is een van onze lassers. Kort geleden heeft hij zijn diploma voor niveau 4 ontvangen. De lasopleiding heeft hij naast zijn werk gedaan. We zijn supertrots op hem. Bij Ferross zijn er diverse opleidingsmogelijkheden voor verschillende functies. Ben jij nieuwsgierig naar die mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op! Onze HR-adviseur Madelon van Casteren vertelt je hier graag iets meer over.  
Pagina: 1 van 7