Terugblik Jongeren Bedrijven Dag bij Ferross

Terugblik Jongeren Bedrijven Dag bij Ferross. Op dinsdag 12 april vond de jaarlijkse Jongeren Bedrijven Dag Oss plaats. Het doel van deze dag is om jongeren kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Dit in verband met de keuze voor een studierichting. Op de fiets door Oss en omgeving en dan drie bedrijven bezoeken. Alle scholen in Oss doen mee en de leerlingen (en docenten) mogen bij heel veel bedrijven binnen bekijken, zo ook bij Ferross. Wij mochten laten zien hoe mooi het is om te werken in deze sector en iedereen enthousiasmeren.

Tijdens een introductie vertelden we over ons bedrijf en over de mogelijkheden voor medewerkers met een praktische opleiding tot het hoger beroepsonderwijs. Aansluitend zijn meerdere groepen leerlingen door de werkplaats rondgeleid. Ook langs de moderne technieken en bijbehorende machines. Daarna mochten de leerlingen om beurten kennis maken met het echte laswerk onder begeleiding van onze collega Niels Verhagen.

Terugblik Jongeren Bedrijven Dag

Samen met bijna 115 bedrijven en instellingen heeft Ferross laten we zien dat werken in Oss en omgeving perspectief biedt voor een mooie loopbaan in het bedrijfsleven. En, dat er een breed aanbod van sectoren in Oss en omgeving aanwezig is. Dat er binnen de sectoren talloze bedrijven werkzaam zijn waar de leerlingen/studenten straks stage kunnen lopen en hun loopbaan kunnen starten.

Lees ook het artikel in het Brabants Dagblad:
Een kijkje in de keuken van apotheek tot staalconstructiebedrijf

<Alle projecten>