Certificaat Veiligheidsladder behaald

Certificaat Veiligheidsladder behaald

Onlangs heeft Ferross het Veiligheidsladder certificaat behaald, ook wel genoemd Safety Culture Ladder (SCL).

De Veiligheidsladder is een instrument voor het meten van veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven. De nadruk ligt daarbij op veiligheidscultuur. Het is de bedoeling dat bedrijven en hun leveranciers worden gestimuleerd om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn, hoe hoger de laddertrede. De focus ligt dan ook op de bedrijfscultuur en het echte gedrag van de werknemers op het gebied van houding en gedrag.

Certificaat Veiligheidsladder behaald
Met dit certificaat (trede 2) heeft Ferross stappen gezet naar steeds veiliger werken. Daar zijn we trots op! Structureel staat veiligheid hoog op de agenda, met als doel veiligheid nog beter te integreren in de bedrijfsprocessen. Op die manier dat veiligheid volledig zit ingebakken in het denken en doen van alle medewerkers.

 

<Alle projecten>