Faiross en Ferross. De naam Ferross is ontstaan uit een samenstelling van Ferrum (latijn voor ijzer/staal) en onze vestigingsplaats Oss. Faiross is de overkoepelende noemer voor onze duurzame bedrijfsinitiatieven. Ook maken we hiermee natuurlijk de link naar onze bedrijfsnaam.

“Een beter milieu begint bij jezelf” is het bekende motto van een milieu-campagne van de overheid uit de jaren 90. Bij ons is het inmiddels normaal om dagelijks te kijken naar onze eigen bijdrage aan onder andere het milieu. Bij bedrijfsbeslissingen staan duurzame afwegingen hoog in het vaandel.

Faiross

Elke dag werken wij met staal. We beseffen dat het vervaardigen van staal belastend is voor het milieu. Wij vinden het daarom belangrijk om doorlopend te kijken naar wat wij wél kunnen doen voor het milieu en de maatschappij, met als doel onze CO2-voetafdruk verder te verkleinen en duurzame samenwerkingen met betrokken partijen te versterken. En wat wij kunnen doen is steeds meer!

Lees meer over onze Faiross-speerpunten:

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een staalproject of staalconstructie of een duurzame samenwerking? Neem dan gerust contact op met Wesley van Ophuizen (directeur): 0412 – 667 600 / info@ferross-staalbouw.nl.

Sinds
1893

Eigen terrein
27.000 m2

Bebouwd
12.000 m2

Transport
via weg of water

Hijsvermogen
25 ton / hoogte 10 m