Werken bij Ferross Staalbouw

Wil je werken bij een professioneel bedrijf waar kwaliteit en samenwerking de hoofdrol spelen? Spreekt de staalbranche je aan of heb je zelfs al ervaring in deze branche? Dan is werken bij Ferross echt iets voor jou!

Actuele vacatures:

Ferross Staalbouw is van oorsprong een familiebedrijf en is een aantal jaren geleden overgenomen door de huidige eigenaar. Ferross Staalbouw maakt stalen constructies en heeft een duidelijke visie voor de toekomst. Ferross wil zich vooral concentreren op specialistische uitdagingen in de markt en voert dan ook uitdagende projecten uit. Bij Ferross vinden we het belangrijk om ontwikkeling en kwaliteit na te streven. Hier gaan we dan ook samen voor! Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie!

Erkend leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf garanderen en stimuleren we de kwaliteit en het behoud van ons vakmanschap.Jonge vakmensen zijn onmisbaar in ons bedrijf. Wij bieden (v)mbo-leerlingen een werkplek waarbij ze praktijkervaring op kunnen doen. We investeren in leerlingen die bij ons willen leren en ontwikkelen en na hun opleiding bij Ferross willen komen werken. Zij worden op een duidelijke en professionele manier door deskundige en ervaren vak-collega’s begeleid, waardoor ze alle kneepjes uit het vak leren kennen. Bij ons krijgen leerlingen de kans om hun passie te volgen, hun talenten om te zetten naar de praktijk en verder te ontwikkelen. Jaarlijks zijn er diverse stageplekken beschikbaar bij Ferross. Interesse? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Staat jouw vacature er niet bij?